Fotovakantie Spanje - Benno Neeleman, photographer

Go to content

Main menu

Fotovakantie Spanje

Unieke fotovakantie in de Spaanse Pyreneeën

In de uitlopers van de Spaanse Pyreneeën ligt het prachtige landgoed "Rectoria La Miana", een voormalige Romaanse kapel met pastorie, verbouwd tot ruime en comfortabele groepsaccomodatie. Het is het decor voor een unieke fotovakantie.
Frans en Evelien runnen al enkele decennia de 'goddelijke' locatie op steenworp afstand van steden als Barcelona, Girona en Figueres. Al ruim dertig jaar worden er creatieve weken georganiseerd door ervaren Nederlandse docenten. De menselijke schaal en vriendelijke benadering van Evelien en Frans werkt door in de sfeer op het landgoed.
Neem gerust een kijkje op de website van La Miana.
Al leent het landgoed zich uitstekend voor verrassende fotografische uitdagingen, we gaan ook elders in de omgeving aan het werk. In prachtige middeleeuwse dorpen, in steden als Girona en Figueres (Salavador Dali !) enz. Het wordt een week vol inspirerende foto opdrachten.De kosten voor deze unieke week zijn € 795,00 all-in: Alle overnachtingen (op basis van kamers met eigen sanitair), drie maaltijden per dag, excursies in de regio, persoonlijke aandacht, heel veel gezelligheid en meestal een zonovergoten werkterrein, maar door de ligging nooit te heet.
Alleen moet je zelf je reis naar Spanje organiseren.
Uiteraard kunnen we je helpen met je reis naar Spanje, waarbij vliegen op Barcelona of Girona het snelst en inmiddels weer mogelijk is. Rijdend moet je rekenen op 2 volle dagen vanuit Nederland.
Hopelijk tot ziens in Spanje !
Let op: er is plaats voor maximaal 8 tot 10 fotografen.


Wil je meer informatie of je al aanmelden stuur een e-mail naar Benno Neeleman

Back to content | Back to main menu